sâmbătă, 24 iulie 2010

Tie, lu' fra-tu si gagicilor voastre

Dragule,

Sunt convinsa ca n-ai sa citesti aceste randuri, nu pentru ca nu poti
citi, ci pentru ca tu ai atins un nivel superior de ignoranta si aroganta fata de noi ceilalti, carora ne pasa de cei din jur, atat macar cat sa nu-i deranjam.


Incep prin a-ti spune ca nu-i musai sa-ti turezi la maxim motorul supersportiv in toiul noptii si sa trezesti tot cartierul, te-am remarcat deja si fara sa faci asta! Adidasii tai Puma albi (originali!), purtati fara sosete, pantalonii scurti, tricoul mulat cu D&G sau ce cacat de marci mai porti tu si ceasul mare de la mana, ne-au sarit in ochi de cum ai aparut printre noi. Bine macar ca porti casca, sa-ti ramana capul intreg atunci cand te-or pune in cosciug, si cand ma-ta o sa urle disperata si-o sa-l blesteme fie pe boul de tac-tu', ca ti-a dat pe mana un supermotor, cand tu nici nu stiai in ce se masoara viteza, fie pe sarmanul functionar de la banca, fiindca ti-a aprobat creditul, dar nu ti-a dat si el un pic peste cat ai cerut, sa-ti cumperi si tu echipament complet! Probabil ca o sa te socheze asta, dar sa stii ca noi nu credem ca ai mai multe c..ie doar pentru ca vantul iti ridica tricoul pe spate, cand gonesti pe bulevardele din oras si vrei sa ne arati ca atingi suta in 3 secunde!


O vreme am crezut ca sunteti frati doar dupa tata, care si-a imprastiat samanta si prin cartierele mai sarace. Vrei nu vrei, insa, trebuie sa recunosti, chiar daca ti-e rusine, ca dobitocul ala de pe scuter , incaltat cu slapi "Mike" cumparati de prin Europa (nu, nu aia de dincolo de Oradea si Arad, Europa aia de la capatul tramvaiului 21), in aceeasi pantaloni scurti ca si tine, dar la bustul gol - ca de', e 40 de grade afara, dobitocul ala deci, e frate bun cu tine! Numai ca pe el saracu', atunci cand l-or aduna de pe caldaram, o sa aiba fata tumefiata de n-o sa-l mai recunoasca nimeni, fiindca el circula fara casca, doar nu-i prost sa-si acopere capul si noi sa nu-i mai vedem cercelu' din ureche.


Am observat ca v-ati cuplat cu doua surori. Una proasta, cealalta si mai proasta. Din pacate, cea mai proasta (inconstienta) dintre ele e chiar a ta. Te rog, spune-le ca nu sunt nici mai sexy, nici mai cool si ca nu ne starnesc invidia daca se cocoata in spatele vostru, obligatoriu fara casca si cu jumatate de cur pe-afara!


As mai vrea sa-ti spun ca noi, soferii civilizati - vorbim noi si despre soferi si gradul lor de (ne)civilizatie candva - incercam sa le facem loc prin trafic celor pe care-i ofensezi asociindu-te cu ei, baietilor alora meseriasi , carora nu le e lene sa-si puna chiar si prin oras si chiar la 40 de grade, casca, geaca, ghete, manusi, protectiile pentru genunchi si umeri, care prefera sa pastreze numai pentru ei podoabele gagicilor lor, avand grija sa le echipeze si pe ele corespunzator, si care dupa ce trec pe langa noi, au bunul simt sa faca un gest discret din mana, in semn de multumire. Respect!

Acestea fiind spuse, sa stii ca dupa mai mult de 150.000 km la volan, descopar cu mare bucurie mersul pe scuter si mi-as dori ca tu, fra-tu si gagicile voastre sa dispareti cat mai repede, nu de alta, dar vazandu-va pe voi, incep sa inteleg de ce soferii nu ne suporta in trafic!

P.S: Astept sa-ti vad tupeul din trafic tradus in curajul de a-ti lasa numarul de inmatriculare al motorului la vedere, nu indoit sub sa, in asa fel incat sa nu poti fi identificat. Ce zici, te tine???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu